Forståelse - Ditt Egentlige Jeg Finn Din Indre Spirit Og Sjel

Gratis Levemåte

Magrav-Power Universal System FØRSTE FREE-ENERGY ENHET ER HER

Magrav-Power Universal System ‘FØRSTE FREE-ENERGY ENHET «ER HER! Kunngjøring på den 26 oktober 2015«DETTE ER BARE BEGYNNELSEN» – M.T. Keshe Den Keshe Foundation er en uavhengig non-profit og ikke-religiøs organisasjon grunnlagt av atomingeniør MT Keshe som mål å utvikle ny faglig kunnskap, ny teknologi og nye løsninger på store globale problemer som sult, vannmangel, mangel på strømforsyningen, klimaendringer, og sykdom, gjennom bruk av spesialutviklede plasmareaktorer som også vil gi menneskeheten den reell frihet til å reise i verdensrommet.

* Denne videoen ble spilt inn på den 16 oktober 2015 på Keshe Foundation tredje verdenskrig Ambassadors forsamlingen for fred i Roma. *

Den originale videofunksjoner overs å snakke etter hvert få setninger fra MT Keshe, og lydopptaket var utfordrende. Slik at forskjellene her er: 1) De fleste oversettelses lyd er fjernet, 2) Innføringen er fjernet. 3) Sound har blitt profesjonelt forbedret (EQ og kompresjon) 4) Tilleggs video har blitt lagt til ende: Dr. Steven Greer forklarer om US Patent Office og National Security Orders (NSO-tallet).

THE KESHE FOUNDATION veikart over 2015 – WORLD PEACE
av M. T. Keshe

Følge fremdriften i utvikling og levering av kunnskap og plasma-teknologi, som lovet i veikart 2014, er Keshe Foundation gjør klart sitt veikart for 2015 for å være som følger:

Den Keshe Foundation har bare ett oppdrag for sin veikart for år 2015, og det er å oppnå og håndheve fred i verden gjennom hele verden implikasjoner og anvendelser av teknologi, som det har gitt ut i 2014.

Ved ytterligere utgivelsen av ny teknologi, spesielt i CO2-fangst, energi, løft og bevegelse, og romfart, vil stiftelsen arbeide for å fullføre etableringen av Spaceship Institute som et pedagogisk senter i første del av 2015.

Spaceship Institute med universitetsstatus vil gjøre tilgjengelig en rekke treårig bachelor grad kurs, Masters og doktorgrader i pre-utpekte steder rundt om i verden, for de som er eller ønsker å være kunnskap søkere. Vi vil lære og nå massene gjennom direkte live-workshops på internett, som kan tas opp av eksterne studenter.

Den Keshe Foundation vil funnet sine egne vitenskapelige kommersielle spinoff selskaper for teknologier som er utviklet gjennom egne kunnskap søkere, med den kunnskap og teknologi utviklet i åpen uten patent, som det har gjort før med sine patenter.

Den Keshe Foundation har startet kommersialiseringen av sine teknologier for fangst av CO2 og for å oppnå frie energikilder som Gans materialer i 2014.

I år vil vi utvikle og gjøre tilgjengelig disse frie energikilder til den tredje verdens nasjoner til å bli en ny kilde til produksjon av mat og bevegelse.

I 2015, den Keshe Foundation som det har gjort i det siste, gjennom utgivelsen av den andre USB-nøkkelen vil gi ut en hel ny romskip forsvarsteknologi til verdens regjeringer, som gjennom denne nye teknologien, det vil gjøre dagens krigsmaskiner foreldet, og som resultatet av å ha de samme kraftige og billige systemer for forsvarsverdensomspennende nedrustning vil bli håndhevet.

På denne måten vil vi nå de samme resultatene som under den kalde krigen, hvor avskrekkende av atombomber stoppet deres bruk.

Vi skal slippe teknologier til alle folkene under kontroll av Keshe Foundation grupper rundt om i verden, at mennesket ikke vil lette i hans tanker begrepet aggresjon, krig og konflikt.

Denne bruken av teknologi i en enkel form har vist seg i siste del av 2014 i Livestream presentasjoner av Keshe Foundation, med kontroll og drift av stjernedannelse vektreduksjon og posisjonering kontrollsystemer, og nå vil vi slipper dette til lokale Keshe Foundations og folk for sin fulle implikasjonene og applikasjoner over hele verden, for sin fredelige bruk for alle vesener på denne planeten.

I Man godtar ikke konflikt i den bevisste delen av hjernen hans, skal han forstå og finne ut at det ikke er behov for produksjon av våpen. Derfor, uten å skyte et eneste skudd, vil vi nå menneskeheten for det å akseptere fred og lukke alle våpenfabrikker, og gjengi dem ubrukelig.

Som en del av Keshe Foundation mandat, skal vi slipper og bruke alle midler mottatt for vårt arbeid, fra donasjoner og mottak av produksjonsselskapenes aksjer og deres fortjeneste for å betale våre produksjonspartnere for å forsyne Foundation med de samme enhetene som kjøpes av de som kan råd til disse enhetene, for deres gratis levering til de fattigste av bestander til alle nasjoner samtidig rundt om i verden.

With this act, we close the gap between… Read more at: http://forum.keshefoundation.org/foru…

More about the minefield of obstacles faced by inventors explained in detail here: Dr. Steven Greer – THE PITFALLS OF FREE ENERGY https://www.youtube.com/watch?v=4Qqp3…